La tornada d’un crack

Gols a l’últim segon que decideixen fases d’ascens. Sang en erupció quan trepitja el parquet o goma de qualsevol pista. Celebracions, sempre. Rosques, ventall de fintes; gols. 100 per temporada, més o menys. Desembussador nat. Jugón, Laudrup de la Salle, lateral esquerre de metre 80. Jugador de la base més base. Bon company i gran amic, per descomptat. 

Del Nacho podríem escriure un llibre, però encara no. En nom de tots, ens alegrem de que hagis tornat del paradís de les Mauricio per sumar-te tan aviat a l’equip. No ens sorprèn. Suposem que t’enrecordaràs d’aquest partit contra Pardinyes. «Joga bonito» en estat pur. Aquest finde podríes tornar a repetir-ho, no? Benvingut a casa crack!

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s