Benvenuti Max

A vegades no escollim l’haver d’estar apartats de l’handbol durant una bona temporada, però què hi farem. El que compte són les ganes de tornar i de donar-ho tot. Avui és un gran dia, senzillament perque el Max, el pívot amb més anys al club, ja està oficialment rehabilitat per tornar a la pista. Si no comptem malament han estat sis mesos de baixa per una lesió a la cama, però amics, aquí el tenim, agafant les pilotes que li pengen com un pop i defensant com una muralla. Bé, al què ens tenia acostumats.

Arriba sobradament a temps per sumar-se a aquest gran projecte que tenim entre mans. Per ara, l’objectiu és mantenir la categoria. Sens dubte que entre tots ho aconseguirem i encara més amb la seva reincorporació. Per tots els anys de dedicació a l’handbol a la Salle, on es va formar en categoríes escolars, també a Barça i Granollers, i per tot el què aporta (i ha aportat) a l’equip, avui no podem més que aplaudir la seva tornada. Grande Maxi.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s