[Crónica] Sant Quirze – Salle Bonanova (22-17)

Derrota en la primera jornada de la temporada. Tot i així bones sensacions davant d’un equip que aspira a estar en zones d’ascens. Marxem a casa força contents del partit, sabent que podem competir en aquesta categoria.

Aquest dissabte a les 18:15 al poliesportiu de la Salle estrenem categoria a casa davant d’un gran equip com és el KH7 Granollers! A més, desde les 17:00 hi haurà la presentació oficial dels equips de les categories inferiors del club. T’hi esperem! Força Salle!

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s